TE WEINIG TIJD OM DIE SPEECH TE SCHRIJVEN?
WIJ HELPEN U DE JUISTE SNAAR TE RAKEN.

TEKST

Je hebt tekst nodig om een onderwerp onder de aandacht te brengen?
Daar kun je je bij laten helpen.

Alle soorten teksten?
In principe wel. Onze expertise ligt bij het schrijven van persberichten, krantenartikelen, advertorials, blogs en speeches.

Maar jouw naam staat er dan onder, dan moet je de tekst toch zelf schrijven?
Het is joúw verhaal. Je schakelt een expert in om je boodschap glashelder te krijgen en om het verhaal zo te verwoorden dat je je lezers en toehoorders raakt en overtuigt. Jij bent bestuurder, politicus of leidinggevende. Dat is jouw vak. Schrijven hoort bij ons vak.

Maar bij een speech gaat het niet alleen om de tekst, het gaat toch ook om de presentatie?
Daar heb je gelijk in! Een speech is pas een speech als die wordt uitgesproken voor publiek. De persoon die de speech houdt en de manier waarop de speech wordt uitgesproken zijn bepalend. Drie dingen zijn daarvoor belangrijk. Eén: de speech moet bij jou passen. Een goede tekstschrijver past zich aan jouw stijl aan. Twee: oefenen. Drie: nog een keer oefenen. Je kunt dat samen met een presentatietrainer doen, eventueel met camera. Oefen je liever zelf? Dan krijg je tips hoe je dat kunt doen.

Ik kom bij je langs om te bespreken wat je wilt vertellen. En als je dat nog niet weet, komen we daar samen achter. En dan schrijf ik jouw verhaal. Want het is joúw verhaal. Een speech van 5 minuten kost € 750,- (excl. Btw.) Voor een speech van 10 minuten reken ik twee keer zoveel. Enzovoort. 

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.